Wij snappen dat het kan voorkomen dat de bestelde bril niet helemaal naar wens is. Past het niet bij je gezicht? Te groot? Te klein? Geen probleem! Je kunt jouw aankoop eenvoudig binnen 30 dagen na ontvangst naar ons terugsturen. 

Tevens geven wij op al onze brillen 1 jaar garantie: mocht deze bij normaal gebruik binnen de garantietermijn kapot gaan, dan zorgen wij dat deze gerepareerd wordt of dat je een vervanging ontvangt. Uitgesloten van garantie:

  • Esthetische gebruikerssporen veroorzaakt door dagelijks gebruik: vermindering van glans of bedrukkingen, krasjes enz. 
  • Schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, gebrek aan zorg, ongelukken (gebroken slapen, monturen of lenzen)

Retourproces
Vul het retourformulier onderaan deze pagina in om jouw retour aan te melden. Na het aanmelden krijg je per mail een bevestiging toegestuurd. 

Voordat je jouw pakketje klaarmaakt voor de verzending, moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Product is ongebruikt en in originele staat;
  • Onbeschadigd en compleet;
  • Inclusief originele verpakking en accessoires
  • Voorzien van Track&Trace code

Bewaar de Track&Trace code goed, dat is tevens je verzendbewijs. Zodra wij het retourpakketje in goede staat hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen enkele dagen naar je teruggestort.

De verzendkosten voor het retourneren van producten nemen wij voor onze rekening in het geval het om een garantiecase of verkeerde levering gaat. In alle andere gevallen zijn de kosten voor de klant. Wij vragen hiervoor je begrip.   

RETOUR AANMELDEN