Passer au contenu
Gratis verzending vanaf €25 • Binnen 1-2 dagen geleverd • Achteraf betalen • Zorgeloos retourneren

Onze missie

Onze Visie.

Door de snelle ontwikkelingen in de digitale technologie, verandert de manier waarop we leven, werken en communiceren. We willen een merk en gemeenschap opbouwen die de constant evoluerende levensstijl van de digitale generatie ondersteunt en hen het gevoel geeft begrepen en geaccepteerd te worden. Wij zijn van mening dat een bedrijf een ziel moet hebben. Dat is elke dag ons streven. Daarom vinden wij het belangrijk om op te komen waar we voor staan, onze waarden dichtbij houden en iets terugdoen voor de gemeenschap. 

Wij Leggen De Lat Hoog.

Materialen van hoge kwaliteit en de juiste productiemethodes staan centraal bij alles wat we doen. Onze brillen worden met de hand gemaakt door toegewijde partners en volgen een lange procedure. Om de kwaliteit van onze brillen te kunnen waarborgen, houden we regelmatig controles bij onze fabrieken. Zo kunnen we garanderen dat de brillen voldoen aan onze (en jouw) hoge eisen. 

Verantwoord. 

Door gebruik te maken van duurzame (verpakkings-) materialen en de impact van transport met CO2-uitstoot te verminderen, hebben wij ons productieproces afgestemd op een verantwoorde manier. Zo proberen wij ons beste beentje bij te dragen aan een milieuvriendelijke wereld. 

Voor Iedereen.

Wij zijn er voor de thuiswerkers, digital professionals, gamers en iedereen die langer dan 2 uur per dag achter een beeldscherm zit. De brillen van PHRAMES® combineren functionaliteit met stijl waardoor je comfortabeler en productiever je werk kan doen en er daarnaast ook nog eens stijlvol uitziet!

Game Changers.

Veel beeldschermbrillen zijn prijzig en niet effectief. Toch hoeft een goede beeldschermbril niet duur te zijn. Door alle tussenpersonen tussen de fabrikant en de klant te verwijderen, zorgen wij ervoor dat je bij PHRAMES® nooit meer dan €36,- voor een bril hoeft te betalen. Je hoeft geen compromis te sluiten over wat een noodzaak is in jouw leven.