Passer au contenu
Gratis verzending vanaf €25 • Binnen 1-2 dagen geleverd • Achteraf betalen • Zorgeloos retourneren • Nu 2e bril 50% korting
PHRAMES-OVERONS-MODEL

Ons verhaal

PHRAMES® is een Nederlands lifestylemerk met zorgvuldig ontworpen brillen voor een redelijke prijs. We willen niet dat een bril als een noodzaak aanvoelt maar juist als een accessoire gemaakt van de hoogste kwaliteit. Met een persoonlijkheid waarmee je een statement kunt maken.

Onze visie

Door de snelle ontwikkelingen in de digitale technologie, verandert de manier waarop we leven, werken en communiceren. We willen een merk en gemeenschap opbouwen die de constant evoluerende levensstijl van de digitale generatie ondersteunt en hen het gevoel geeft begrepen en geaccepteerd te worden.

We leggen de lat hoog

Materialen van hoge kwaliteit en de juiste productiemethodes staan centraal bij alles wat we doen. Onze brillen worden met de hand gemaakt door toegewijde partners en volgen een lange procedure. Om de kwaliteit van onze brillen te kunnen waarborgen, houden we regelmatig controles bij onze fabrieken. Zo kunnen we garanderen dat de brillen voldoen aan onze (en jouw) hoge eisen. 

Voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar een klassiek montuur of een meer innovatief design, PHRAMES® heeft voor elk wat wils. Onze brillen combineren functionaliteit met een stijlvol design waardoor je comfortabeler en productiever je ding kunt doen en er daarnaast ook nog eens goed uitziet.

Misschien is dit wat voor jou?

Tout explorer
Tout explorer